Културни центар Врбаса расписује конкурс за самосталне и групне изложбе у Ликовној галерији за излагачку 2024. годину

Позивају се сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални академски  уметници као и удружења уметника да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби.

Документација за конкурс треба да садржи:

  • 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка (резолуције 300 dpi);
  • Професионалну биографију аутора;
  • Сажету концепцију изложбе;
  • Технички опис изложбе;
  • Контакт адресу, и-мејл адресу и телефоне;
  • Каталог са претходне изложбе (ако има).

Конкурс је отворен од 1. октобра до 1. децембра 2023. године. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа.

Документацију слати путем мејла на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

или поштом на адресу: 

Културни центар Врбаса
Маршала Тита 87
21460 Врбас

уз напомену „Конкурс за излагање у Ликовној галерији“.

Културни центар Врбаса се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку и штампа пропратни материјал у складу са могућностима. Трошкове транспорта радова сноси аутор. Око појединости сваке изложбе појединчано, договараће се аутор и галериста.

О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Ликовне галерије Кулутрног центра Врбаса. Сви  пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима Kонкурса путем и-мејла до краја децембра 2023.године.

За додатне информације можете се обратити на број телефона 064/8577079 код галеристе др Силвие Јелачић.